fadilah's FotoPage

By: dila azuraizi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 9-May-2008 10:21 Email | Share | Bookmark
TAG.....

dah brpe hari dapat tag dari azie (http://aziemas.blogspot.com/) tapi tak berkesempatan nk update fp nie, dah byk habuk rupanya kat sini. nampaknya kak eda (http://edazman7376.blogspot.com/)pun bagi tugasan jugak pada dila...hee

terpaksa la hamba siapkan tugasan ini....diharap berpuas hati dgn jawapan dari dila yerr...






Quote:
The rules:
1. Link to your tagger and post these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog


7 FACTS ABOUT MYSELF:

1. kalau kali pertama jumpa org mesti kata dila ni sombong, tapi bila dah lama kenal mesti tak larat nk dengar dila membebel.
2. walaupun dah lama berumahtangga dan dok jauh dari mak, tapi sampai sekarang masih janggal rasanya dan tak pandai nk sesuaikan diri . bila tingat kat mak, mesti nk nangis pas tu mesti call mak. RINDUUUUUU...
3. hb dila kata dila ni cepat melenting bila dah marah mmg tak kan bertegur dan suka berdendam (nasib baik la hb dila ni jenis yang berlawanan perangai, dia cool jer).Alhamdulilah dapat jodoh dgn hb.
4. kuat berjalan dan suka g shopping, sib baik hb dila jenis yang sama. mmg jarang time cuti melekat kat rumah.
5. paling tak suka gosok baju, dah fobia sbb dh byk helai baju terbakar. skrg nie hb amik alih tugas menggosok baju. sayanggg abg.
6. tak ramai kawan sebenarnya, tapi sejak berjinak2 dgn alam siber ni ramai teman jadinya. sebelum ni rasa sunyi jer, tapi sekarang tidak lagi. tiap hari rasa ceria jer.
7. kisah benar.. dila ni tak pandai memasak. tapi sejak berkenalan dgn teman2 di alam siber dila jadi pandai masak. sblm nie klu nk masak apa2 mesti call mak. sekarang tidak lagi...terima kasih kawan2 semua.



dan untuk memeriahkan lagi tag nie dila pun berhajat untuk memberikan tugasan nie kepada :-

1. kak hunny (http://hunnyishoney.blogspot.com/)
2. kak yu (http://kakyu.blogspot.com/)
3. zura ( http://zura1827.fotopages.com/)
4. kak ida (http://merpati66.fotopages.com/)
5. yana (http://kiasanhati-nareen.blogspot.com/)
6. mamazieza (http://mamazieza.fotopages.com/)
7. madiha ( http://mamawandiha.fotopages.com/)


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net