fadilah's FotoPage

By: dila azuraizi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 25-Apr-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
bersantai di KB MALL

serius betul tenung bola...
 
 
 
bila rasa boring2 encik suami mengajak kita orang pi jalan2, bila tak tau mana nk pegi saja la nk test skill lama main bowling. ingat malas nk main, almaklum mmg tak penah main bowling. kebetulan adik2 ipar ada balik kat rumah, ajak diaorg join sekali. mula2 mmg rasa malu sbb bola byk masuk longkang, tpi bila pandang kiri kanan pun sama jugak mcm aku...hahahaha...
mcm nk pecah lantai tu bila aku baling. ...

haziq pun nk tumpang dua kaki nk baling jugak.




Quote:
jom sembang:-

ctnik ~ salam kenal tuk ctnik juga. kat rumah mmg ada termometer, biasa klu haziq demam pun cuma demam biasa2 jer. tak pernah pun smpi panas mcm nie. lepas nie akan lebih berhati2.

aziemas ~ hehehe... baru jer amik . tak menyempat2 nk wat h/work yang azie bagi tu.

edazman ~ kak eda dila dah wat pun h/work nya harap akk berpuas hati ya.

eRmA LiNa ~ haziq pandai mengacau org jer.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net