fadilah's FotoPage

By: dila azuraizi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 29-May-2007 06:23 Email | Share | Bookmark
instant puff.....

 
 
 
 
 
 
 
nak habiskan inti lebih wat pau hari tu, lagipun roti canai instant ada stok kat dlm peti. apa lagi, bangun pagi2 terus buat untuk sarapan pagi la katakan. makan masa panas2 mmg sedap. ambil dari fp kak ida (merpati66.fotopages), sungguh mudah.

Bahanya mudah ajee cuma roti canai segera yang belum masak , sardin (boleh guna sardin any brand) , telur untuk sapu dekat luar roti itu aje.

Telur untuk sapu - letak susu cair dan perwarna kuning supaya warna menarik bila dah masak nanti.
Bakar dlm oven sehingga warna tukar kuning.









Quote:
kak ida :~ jangan la cakap mcm tu kak ida....segan dibuatnya . kalau yang mudah2 tu boleh la nk di cuba... terima kasih bagi resipi nie ya..... psstt... anak dila cukup suka mkn puff nie tau. hubby plak, mcm tak percaya yang dila buat sendiri puff nie. sbb dia ingat dila beli.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net