fadilah's FotoPage

By: dila azuraizi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Monday, 31-Mar-2008 06:50 Email | Share | | Bookmark
HaPpY bIrThDaY To Me.....

tengah layan makan spaghetti...
kalau tengah makan tak pandang kiri kanan dah...
 
View all 4 photos...
hari nie genap umur ku 27 tahun, dah tua rupanya. tak sambut mana pun cuma husband dila bawak gi makan kat pizza hut, makan 3 beranak saje. yang terharunya hb belikan hadiah, walaupun tak mahal tapi cukup bernilai pada dila. sbb dia masih ingat hari lahirku... I LOVE YOU ABANG......


terima kasih sebb sudi bertandang ke fp dila yang serba kekurangan nie......

Quote:
eRmA ~ thanks tuk ucapan birthday tu. ala..dah tua2 nie tak yah hadiah2 dah. tapi klu nk bagi akk tak tolak...hehehehe

Ah Mat Gebu ~ ala..fp dila nie serba kekurangan ah mat. mcm tak der masa nk update. sudi2 lah singgah kesini lagi..

sweetlilly ~ thank you.

zai KuLiM ~ wahhh.... fpi zai skrg nie dah fofular. tahniahhhh...InsyaAllah klu ada kesempatan nnti dila akan pi ronda2.

hunny ~ bukan kat KB Mall kat bandar Kota Bharu, depan bangunan KWSP tu... tak ramai org sangat.

dayang santubong ~ W'salam

niksue ~ wahhhhh... dah 27 akk kata dila muda lagi.. tambah2 kembang la jawabnya




Sunday, 30-Mar-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
lampu....

pintu gerbang masa hari siang
 
pintu gerbang masa malam hari
View all 4 photos...
tak tau nk letak tajuk apa kat entry nie... baru-baru nie g KB sempat amik gambar lampu-lampu kat setiap pintu gerbang. cantik sungguh, setiap pintu gerbang berbeza-beza dia punya tema dan hiasannya. tapi tak semua dila ambil, yang ni diantaranya.....


Sunday, 30-Mar-2008 05:51 Email | Share | | Bookmark
berkelah di Lata Rek Kuala Krai..

 
budak tak reti dok diam..tengah panas nk merayap jugak
tandas disediakan, tapi berkunci
View all 6 photos...
tak berkesempatan nk update skrg nie..tak tau la virus apa yang menyerang skrg nie. suka ronda2 fp org lain, bila tengok fp sendiri jadi malas nk update lagi. ni gambar masa g berkelah baru-baru nie tak banyak yang diambil pun. suka tengok pokok2 yang menghijau, lagipun tak sesuai sangat nk kemana2 sbb cuaca terlalu panas.


Wednesday, 19-Mar-2008 07:37 Email | Share | | Bookmark
haziq....

 
 
 
View all 6 photos...
tak tau nk letak apa lagi.. ni antara gambar anak ku Haziq sekarang ni suka sangat buat "peace" setiap kali gambar nya diambil.

Layannnnnn.......




Quote:
sembang-sembang...
ida isk --> tak sangka nama ank kita sama ya, mmg kreatif kak ida habis semua mainan dia hancur dikerjakan dia. mana yang ilang tayar, terkopak lah...
zai Kulim --> hantu peace sekarang nie.
eRmA --> mudah terikut2 gaya org , skrg nie pandai sebut "wacha", "sempoi", "kebintang"... ikut dlm astro tu.


Tuesday, 18-Mar-2008 06:00 Email | Share | | Bookmark
pau gebu...

wat pau mlm tadi tuk sarapan pagi, rasanya dah lama sangat tak makan pau nie. lagipun tak larat nk menguli nya.






[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net