fadilah's FotoPage

By: dila azuraizi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Thursday, 26-Jun-2008 08:08 Email | Share | | Bookmark
BREAD MAKER EMPRESS......

holaaa.... dah lama sebenarnya berhajat sangat nak mendapatkan bread maker idaman hati ni. bila tengok teman2 menayangkan BM mereka, adehhh... rasa tak tahan sungguh hati ni meronta2 nk jugak. hehehehehe...

akhirnya tercapai jugak impian ku.... redeem kupon cosway jer, 2 kupon + rm249. sebenarnya memang nk ajak encik hb pegi beli BM nie dan nk tengok sendiri rupa bentuknya, tapi kebetulannya MIL ada wat majlis sikit kat rumah dia. so terpaksa ku batalkan saja niat dihati tuk ikut encik hb. En hb pegi sorang jer ke Kota Bharu. dalam hati rasa nak sangat ikut, tapi apakan daya...

takutnya bila tak der, hari2 dok bercerita tentang kelebihan ada BM nie. sekarang nie bila dah ada ... takut jadi tukun jer dalam kotak tu..... harap2 tidak la. dan juga harap2 nya tidak ada lagi roti keras dari ku...hehehee

sebenarnya masih ada lagi yang menjadi idaman selepas nie tapi belum kesampaian , terpaksa mengumpul2 dulu. sikit2 lama2 menjadi bukit. hehehehe....
apa agaknya yang di hajati selepas BM nie yer....
tungggguuuuuuuu......






* gambar bahagian dalam tak ambil...ini pun ihsan dari encik hb yang tolong amik kan gambar......


Wednesday, 11-Jun-2008 05:41 Email | Share | | Bookmark
ntah apa2...

dah lama wat tapi lom sempat nk update kat fp, kiranya gambar dah basi ler...








Tuesday, 10-Jun-2008 06:09 Email | Share | | Bookmark
Roti ku yang keras...

 
 
 
satu ketika dulu tingin sangat nk cuba wat roti.. klau ikut resipi betul2 mungkin takkan jadi keras kot. bila siap uli rasa mcm lembik jer lagi dohnya, so apa lagi, tuang la tepung sikit2 sampai tak lembik sangat. alkisahnya, bila siap bakar keras mcm batu. rasa dah ok cuma keras tapi bila cicah dgn air milo panas, tetap terangkat. almaklum tepung tengah mahal sekarang ni jangan membazir, keras pun keras la. telan jer.




Sunday, 25-May-2008 05:20 Email | Share | | Bookmark
BIRTHDAY HAZIQ...

lama sungguh tak dapat update fp, sbb lik kampung. cuti2 malaysia sambil menyambut birthday haziq yang ke-3 tahun di kampung nenek kat batu pahat johor. bila balik sini jer haziq demam... bila haziq dah sihat, ibu pulak yang demam.


kek harijadi tuk haziq dan sepupunya hakim..



antara menu yang disediakan...


Friday, 9-May-2008 10:21 Email | Share | | Bookmark
TAG.....

dah brpe hari dapat tag dari azie (http://aziemas.blogspot.com/) tapi tak berkesempatan nk update fp nie, dah byk habuk rupanya kat sini. nampaknya kak eda (http://edazman7376.blogspot.com/)pun bagi tugasan jugak pada dila...hee

terpaksa la hamba siapkan tugasan ini....diharap berpuas hati dgn jawapan dari dila yerr...






Quote:
The rules:
1. Link to your tagger and post these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog


7 FACTS ABOUT MYSELF:

1. kalau kali pertama jumpa org mesti kata dila ni sombong, tapi bila dah lama kenal mesti tak larat nk dengar dila membebel.
2. walaupun dah lama berumahtangga dan dok jauh dari mak, tapi sampai sekarang masih janggal rasanya dan tak pandai nk sesuaikan diri . bila tingat kat mak, mesti nk nangis pas tu mesti call mak. RINDUUUUUU...
3. hb dila kata dila ni cepat melenting bila dah marah mmg tak kan bertegur dan suka berdendam (nasib baik la hb dila ni jenis yang berlawanan perangai, dia cool jer).Alhamdulilah dapat jodoh dgn hb.
4. kuat berjalan dan suka g shopping, sib baik hb dila jenis yang sama. mmg jarang time cuti melekat kat rumah.
5. paling tak suka gosok baju, dah fobia sbb dh byk helai baju terbakar. skrg nie hb amik alih tugas menggosok baju. sayanggg abg.
6. tak ramai kawan sebenarnya, tapi sejak berjinak2 dgn alam siber ni ramai teman jadinya. sebelum ni rasa sunyi jer, tapi sekarang tidak lagi. tiap hari rasa ceria jer.
7. kisah benar.. dila ni tak pandai memasak. tapi sejak berkenalan dgn teman2 di alam siber dila jadi pandai masak. sblm nie klu nk masak apa2 mesti call mak. sekarang tidak lagi...terima kasih kawan2 semua.



dan untuk memeriahkan lagi tag nie dila pun berhajat untuk memberikan tugasan nie kepada :-

1. kak hunny (http://hunnyishoney.blogspot.com/)
2. kak yu (http://kakyu.blogspot.com/)
3. zura ( http://zura1827.fotopages.com/)
4. kak ida (http://merpati66.fotopages.com/)
5. yana (http://kiasanhati-nareen.blogspot.com/)
6. mamazieza (http://mamazieza.fotopages.com/)
7. madiha ( http://mamawandiha.fotopages.com/)


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net