fadilah's FotoPage

By: dila azuraizi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Friday, 29-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
vanilla muffin.

 
 
 
View all 4 photos...
masa pergi servay acuan shortbread kat kedai baking ternampak instant muffin, so beli nk try sedap ke tak instant muffin nie.
bila dah bakar, dia mcm lembap2 sikit. dila sendiri tak suka muffin yang jenis lembap2 nie, nk yang gebu2 dan moist. tapi nasib baik ank dila , haziq suka makan. hmm...apa pun layan je la.



Saturday, 16-Aug-2008 06:51 Email | Share | | Bookmark
award lagi....

ahahahaha....tak sangka dah besar2 nie pun dapat lagi teddy bear.
terima kasih kepada kak tulip.. http://arinaathirah.fotopages.com/ kerana kirimkan teddy bear nie pada dila ya. bak kata kak tulip sampai lenguh2 pinggang dukung teddy bear cute nie.

tak tau nk bagi pada siapa... klu ada yang sudi terima dipersilakan.



mcm mana...cute tak.
cute kan.....


Saturday, 9-Aug-2008 06:50 Email | Share | | Bookmark
Award lagi....

hari nie bukak je fp, dapat award dari seorang teman yang jauh nun di Germany.
Thanks amy..sbb bagi dila award nie. baru berkesempatan ambil hari nie.





tak tahu nk bagi pada siapa lagi :-

kak tulip ~ http://arinaathirah.fotopages.com/[/url]

zura ~ [url]http://zura1827.fotopages.com/



Wednesday, 30-Jul-2008 08:25 Email | Share | | Bookmark
tension sungguh...

dah brpe hari tak boleh nk update... tak tau kenapa.
ni menu dah basi, buat minggu lepas. baru dapat update hari nie.
badan letih minggu ni , sbb penat kemas2 rumah nk berpindah...
mood nk memasak dgn membaking pun terbantut jgk... tak larat...


Sambal Goreng Petai Dgn Ikan Bilis ...dari MyR
Quote:

Bahan-bahan ( - )

* Petai
* Ikan Bilis
* Cili Giling
* Bawang Merah 4 ulas
* Bawang Putih 3 ulas
* Minyak
* Garam secukup rasa

Cara-cara

1.Kikis kulit petai. Hiriskan. jgn terlampau nipis.
2. Goreng petai sampai garing. Jgn sampai hitam, nanti pahit.
3. Goreng Ikan bilis sampai garing.
4. Bawang merah dan putih di tumbuk lumat. Tumiskan bawang sampai naik bau, masukkan cili. Goreng sampai cili garing. Masukkan garam secukup rasa.
5. Setelah cili sudah masak dan garing, masukkan petai dan ikan bilis yg telah di goreng tadi.
6. Siap untuk dihidangkan.




Urap Pucuk Ubi... dari MyR juga..


Saturday, 26-Jul-2008 11:10 Email | Share | | Bookmark
TAG lagi.....

dapat TAG ni dah lama jgk dari kak zie...http://www.terataklestari.blogspot.com/, baru berkesempatan nk update fp.

1. 5 hadiah yg diimpikan

~Pakej haji & umrah
~rumah
~handphone
~Wang yg bnyk
~dapat duduk kat kampung semula (johor)

2. Alasan atas pilihan itu
~Itu satu kewajipan
~sekarang nie menyewa jer, rumah sendiri blm ada lagi
~hp yang ada masih ok lagi, cuma tak canggih.
~Apa-apa sekarang, semuanya duit lebih2
~rindukan keluarga (cemburu dgn adik beradik yang lain, dok dekat dgn mak)

3. Inspirasi terhadap org yg diminati (hb ku)
~Bertanggungjawab
~Penyabar
~penyayang
~menerimaku seadanya
~ringan tulang

4. Perkara hebat yg dilakukannya utk anda
~gentleman semasa dipanggil mengadap family semasa urusan suai kenal(sebelum khawin)
~saat akad nikah ( 06.06.2004) - dikerumuni dgn saudara mara yang ramai
~Sabar dengan sikap ku yang kuat merajuk dan mudah melenting
~Sentisa mengalah (tiap tahun raya puasa mesti balik beraya kat Johor)

5. 5 ciptaan paling hebat ( bkn hanya psl teknologi )
~ Segala ciptaanNYA
~diri sendiri
~hb dan ank
~ibuku
~internet, pc, phone & semua tech yg cangih-manggih

6. Perkara yg paling dbenci
~Hipokrit
~Mungkir Janji
~cakap besar
~bermuka-muka
~bila org pinjam brg kita tak pandai nk hargai

7. 5 org yg ingin d tag :
~ tak tau nk tag siapa lagi...rasanya dah ramai yang kena...


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net